Produse

Produse

Afișez toate cele 8 rezultate

  • Brânză de burduf

    Obținută din lapte de vacă integral

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1000 kj / 250 kcal;
    • Grăsimi: 25 g, din care acizi grași saturați: 21 g;
    • Glucide: 1 g, din care zaharuri: 1 g;
    • Fibre alimentare: 0 g;
    • Proteine: 20 g;
    • Sare: 3 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Cașcaval Dalia

    Obținut din lapte de vacă

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1312 kj / 328 kcal;
    • Grăsimi: 25 g, din care acizi grași saturați: 15,4 g;
    • Glucide: 0,65 g, din care zaharuri: 0.33 g;
    • Fibre alimentare: 0,4 g;
    • Proteine: 22 g;
    • Sare: 2,5 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Cașcaval Penteleu

    Obținut din lapte de vacă

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1312 kj / 328 kcal;
    • Grăsimi: 25 g, din care acizi grași saturați: 15,4 g;
    • Glucide: 0,65 g, din care zaharuri: 0.33 g;
    • Fibre alimentare: 0,4 g;
    • Proteine: 22 g;
    • Sare: 2,5 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Cașcaval Rucăr

    Obținut din lapte de vacă

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1312 kj / 328 kcal;
    • Grăsimi: 25 g, din care acizi grași saturați: 15,4 g;
    • Glucide: 0,65 g, din care zaharuri: 0.33 g;
    • Fibre alimentare: 0,4 g;
    • Proteine: 22 g;
    • Sare: 2,5 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Mozzarella

    Obținută din lapte de vacă pasteurizat

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1128 kj / 272 kcal;
    • Grăsimi: 20 g, din care acizi grași saturați: 12,3 g;
    • Glucide: 0,65 g, din care zaharuri: 0,33 g;
    • Fibre alimentare: 0,4 g;
    • Proteine: 22 g;
    • Sare: 0,6 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Smântână

    Obținut din lapte crud de vacă

    • Proprietăți fizico-chimice:
    • Substanțe proteice % min: 1;
    • Aciditate, max °T: 20 (smântână dulce) / 90 (smântână fermentată);
    • Vâscozitate dinamică, min: 15 (smântână dulce) / 40 (smântână fermentată);
    • Temperatura de păstrare: +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Telemea de vacă

    Maturată 6 luni în saramură

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 1312 kj / 328 kcal;
    • Grăsimi: 21 g, din care acizi grași saturați: 18 g;
    • Glucide: 1 g, din care zaharuri: 1 g;
    • Fibre alimentare: 0 g;
    • Proteine: 17,2 g;
    • Sare: 1 g;
    • A se păstra la o temperatură între +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii
  • Unt

    Obținut din smântână crudă de vacă

    • Declarație mutrițională pentru 100 g produs:
    • Valoare energetică: 3069 kj / 746 kcal;
    • Grăsimi: 82 g, din care acizi grași saturați: 53,3 g;
    • Glucide: 0,8 g, din care zaharuri: 0,1 g;
    • Fibre alimentare: 0,7 g;
    • Proteine: 1 g;
    • Sare: 0,1 g;
    • Temperatura de păstrare: +2°C … +8°C.
    From 0,00 leiDetalii